- See more at: https://jepunmari2.blogspot.com/p/cara-tukar.html#sthash.PrrPdanp.dpuf Chenta Syahiera: Twinnie Turn 1 Tomorrow

10 Oct 2015

Twinnie Turn 1 Tomorrow

Posted by scha syahiera at 19:43
Assalamualaikum :D

Once again blog bertukar wajah, dah makin pandai membina/mencantikkan blog sendiri la katakan. Hehehe.

Malam ni, nak sembang pasal hari esok. Pepagi esok, ada gotong-royong untuk kolej kediaman Mutiara, Alpha & Beta tak tau la ada ke tidak. Ada kot. Nampak gayanye, penat lagi. Tadi pun dah penat, bayangkan pagi-pagi lagi dah ada kuliah insaniah, dari pukul9 hingga pukul1.30 lepas tu sambung lagi kelas pukul2 hingga pukul5.

Sampai je kat bilik, mandi dan makan, study Mandarin untuk kuiz hari Isnin dan terlelap sekejap padahal dah menghampiri waktu Maghrib. Selama ni tak pernah tidur siang hari. Kepenatan. Sabar je la. Jarang-jarang je ni pun.

Esok 11.10.2015 / 11 Oktober 2015

My twinnie turn 1 actually. Sedihnya perasaan seorang ibu yang tak dapat bersama anak-anak untuk menyambut ulang tahun kelahiran pertama  mereka. Tapi Ieyra takde la sedih sangat sebab sebelum datang labuan hari tu dah celebrate birthday dorg besar jugak la walaupun tak cukup setahun lagi waktu tu sebab dah agak memang tak dapat balik untuk esok. Tiket flight pun mahal dengan masa nya yang singkat. So, senang-senang tak payah balik.



Setiap ibu nak yang terbaik, Ieyra pun macam tu. Ieyra harap, Abang Khalish & Adik Khasyi sihat selalu, jadi anak yang berguna untuk agama di dunia dan di akhirat. Boleh mandikan jenazah Umi dan Abah, boleh doakan Umi & Abah kalau kiteorg dah takde nanti.




4 comments:

  1. Alahai comel je Abang Khalish & Adik Khasyi ni, sanah helwah twin! moga membesar menjadi anak yang hebat disisi agama!

    umi awak kuat tau , so twin pon kena kuat :)

    ReplyDelete
  2. comel nyaaa..asal mana ? kembar tu kat labuan kah ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asal Terengganu. Kembar kat Terenggany, tak dapat bawak sini lagi, dorg still follow up pakar, doktor tak izin naik flight lagi :(

      Delete

 

Chenta Syahiera Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea