23 May 2016

GIVEAWAY : PERENCAH IKAN BAKAR BY AZATIESAYANG

Posted by scha syahiera at 11:40 8 comments



Jangan lupa klik banner untuk join tau :)

16 May 2016

Al Fatihah untuk arwah Mak

Posted by scha syahiera at 11:01 0 comments


Lamanya tak buat entri. Selalu baca post dari kawan-kawan je. Akhir bulan dan beberapa minggu je lagi sebelum cuti study week, memang begini suasananya, amat padat hingga sometime kurang masa untuk diri sendiri.

Beberapa hari yang lepas, mak mertuaku meninggal dunia. Agak terkilan sebab tak dapat balik. Tugas-tugas di sini memaksa Ieyra untuk terus di sini. Allahu. Tapi Addin keep supporting me, dia cakap kalau balik pun still tak dapat tengok mak sebab flight ada malam sahaja hari Jumaat tu. Tapi, perasaan sendiri? Agak terkilan.

Lebih kurang dua minggu lagi Ieyra balik. Cuti study week, seminggu. InshaaAllah. Rindu sangat nak jumpa si twin. Rindu nak jumpa Encik Suami. Rindu nak jumpa Umi dan Abah. :)

Itu sahaja la setakat ini yang mampu ku tulis. Masih dibayangi kesedihan kehilangan ibu mertua, sibuk dengan pelbagai assignment dsb. :)


“The closest thing to being cared for is to care for someone else.”

14 Mar 2016

G I V E A W A Y by Ros Nordin

Posted by scha syahiera at 08:37 5 comments


Pagi Isnin yang barakah, mendung je kat Labuan hari ni. In shaa Allah semoga segala aktiviti yang dirancang berjalan dengan baik. :) Jom join segmen dari RosNordin.



Klik banner untuk join ye. Good luck korang :)

 

Chenta Syahiera Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea