- See more at: https://jepunmari2.blogspot.com/p/cara-tukar.html#sthash.PrrPdanp.dpuf Chenta Syahiera: Happy Birthday Abang Khalish & Adik Khasyi

11 Oct 2015

Happy Birthday Abang Khalish & Adik Khasyi

Posted by scha syahiera at 06:50
Assalamualaikum wbt :D

Happy Birthday sayang-sayang umi. Semoga jadi anak yang soleh dunia dan akhirat. Walaupun jauh kat sini, Umi still ingat awak berdua, sentiasa doakan yang terbaik untuk awak berdua.

Dah setahun berlalu, sebak pun ada. Dah besar anak Umi walaupun jarang je masa kita bersama, awak still lagi rapat dengan Umi. Umi mintak maaf tak dapat jadi yang terbaik, tak dapat 24/7 days dengan awak. Tapi Umi nak yang terbaik untuk your future. Do remember me, I LOVE YOU sayang.























Immature love says: 'I love you because I need you.' Mature love says 'I need you because I love you.'


1 comment:

 

Chenta Syahiera Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea