- See more at: https://jepunmari2.blogspot.com/p/cara-tukar.html#sthash.PrrPdanp.dpuf Chenta Syahiera: Friendship

12 Jul 2014

Friendship

Posted by scha syahiera at 22:46
Assalamualaikum :)

Hari ni berbuka puasa, still like before. Semalam je meriah sikit sebab my beloved family are here, tapi terus balik lepas berbuka. Whatever pun, still have fun with them. Hari ni pulak tak tau macam mana tetiba boleh sakit bahu pulak. Alahai... Ieyra asyik tido je sebab rasa yang berdenyut-denyut tu, tak tahan betul. Si dia pulak beli panaflex, Ieyra terus lekatkan kat tempat yang sakit tu, okey la sikit. Tapi effect dia macam sekejap je.

Kalau larat, ingat nak balik kampung. Berehat dan upah orang untuk mengurut. Sejak berbadan tiga ni, macam-macam sakit yang ada. Hahaha. Belum biasa lagi kut. :) Rasa tak sabar, excited, happy dan banyak lagi perasaan yang bercampur-baur sementara menunggu 28 November ini.

Tadi, sebelum terbuka pintu hati untuk menulis entri dalam blog ni, Ieyra ada terusha facebook kawan-kawan dulu. Alhamdulillah, semuanya baik-baik belaka. Ieyra gembira dengan keadaan mereka sekarang. Dan berharap mereka ada bersama untuk berkongsi kegembiraan ini. Hopefully.. :)


Totally miss them damn much, walaupun tak contact, macam menjauhkan diri, I want them know, I'm always be here if they need me. :*

0 comments:

Post a Comment

 

Chenta Syahiera Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea