- See more at: https://jepunmari2.blogspot.com/p/cara-tukar.html#sthash.PrrPdanp.dpuf Chenta Syahiera: Widget Follower Tak Berfungsi Part 11

1 Mar 2016

Widget Follower Tak Berfungsi Part 11

Posted by scha syahiera at 10:03
Assalamualaikum wbt :)

Selamat pagi kawan-kawan blogger . Semoga terus berada dalam rahmat Allah SWT, diberkati segala perjalanan hidup dan dipermudahkan. Entri sebeum ni Ieyra ada citer pasal widget follower yang tak berfungsi, Ieyra dah cuba tutorial yang ditunjukkan oleh

http://budaksukavanilla.blogspot.com/2016/01/tutorial-how-to-disable-country.html

disarankan oleh kakak baik hati The KehalusanKelembutan.





Ieyra dah edit, preview, okay semua dah. Widget tu ada balik masa preview tu tapi nak save tak dapat. Takde respons pape bila click button save. Sudahnye, Ieyra biarkan macam tu je. Tak puas hati mencuba. Try and error, eh eh, dah success!! :) Tq very much uolls yang membantu. :*

Semalam Ieyra keluar pergi bandar Labuan untuk selesaikan beberapa masalah berkaitan Maybank(update nombor telefon). Hari tu Ieyra nak beli tiket flight untuk balik cuti mid sem tapi tak dapat buat payment sebab Ieyra dah tukar nombor telefon baru. Terlupa pulak nak update masa dok kat Kuantan.

Lepas pergi Maybank, gerak pergi pejabat pos. Kat tempat sama je pun. Ujana Kewangan Labuan. Pejabat pos dan maybank pun takde la jauh sangat, pusing-pusing dalam tu. Perihal pejabat pos ni Ieyra tak nak citer panjang, Ieyra simpan sebagai rahsia dari semua orang kecuali Encik Suami. Yang pasti, Ieyra berharap sangat permohonan Ieyra diluluskan oleh pihak yang berkenaan. Semoga dipermudahkan segala-galanya. Doakan Ieyra jugak kawan-kawan. :)

Dah settle semua kerja, ambik bas terus balik. Sebelum tu pergi tapau KFC dulu as a reward for myself. Heheks :)


“Don't cry because it's over, smile because it happened.”

1 comment:

 

Chenta Syahiera Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea