- See more at: https://jepunmari2.blogspot.com/p/cara-tukar.html#sthash.PrrPdanp.dpuf Chenta Syahiera: WIDGET FOLLOWER TAK BERFUNGSI :(

28 Feb 2016

WIDGET FOLLOWER TAK BERFUNGSI :(

Posted by scha syahiera at 14:49
Assalamualaikum w.b.t :)

Sebenarnya dah lama Ieyra nak tanay benda ni tapi tak tertanya sampai la hari ni. Baru berkesempatan nak tanya. Cuba kawan-kawan tengok, tolong la ajar Ieyra yang baru dalam bidang blogging ni. Kenapa Sidebar untuk follower jadi macam tu?? Dah cuba remove then letak balik tapi still tak keluar list of follower. Rasa down pun ada. Yelaa, walaupun follower sikit tapi dah jadi kebiasaan klik-klik kat situ untuk blogwalking. :(


 Ieyra pun ada terbaca ada sorang member jadik cenggini tapi dia pun tak tau nak buat apa. Gaiss, help me. :( Apa pun Ieyra ucap thank you ye. Love you. :)

9 comments:

  1. salam Ieyra , akak pernah jugak terbaca ada afew blogger jadi macam ni, dan ada cara nak buat nya , jap akak cari balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq akak. Really appreciate. Ada jugak cuba surf google tapi tak jumpa. :(

      Delete
    2. Tq akak. Really appreciate. Ada jugak cuba surf google tapi tak jumpa. :(

      Delete
  2. first baca entry ni dulu tau ,
    http://budaksukavanilla.blogspot.com/2016/01/follower-gadget-problem-solved.html

    pastu baru boleh faham entry ni,
    http://budaksukavanilla.blogspot.com/2016/01/tutorial-how-to-disable-country.html


    cuba lah akak, budak vanilla tu buat jadi ,
    hope dapat tolong :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tak cuba pon sebab follower widget akak ok , tapi insyaAllah :)

      Delete
    2. Okay. Akan cuba. Terima kasih akak. Hug hug. :)

      Delete
    3. Okay. Akan cuba. Terima kasih akak. Hug hug. :)

      Delete
    4. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

 

Chenta Syahiera Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea