- See more at: https://jepunmari2.blogspot.com/p/cara-tukar.html#sthash.PrrPdanp.dpuf Chenta Syahiera: Life...

7 Jul 2013

Life...

Posted by scha syahiera at 00:07
Hey, rindu makin membuak-buak kat blog bile hati tak lagi mampu menahan sebuah perasaan yang hakikatnye memang perlu diluahkan. Gadis kecil, yang dulu tak mengenal ape-ape, kini dah melangkau ke alam remaja dan kemudiannya menjadi dewasa. Umi, Abah, Along dah boleh membuat keputusan sendiri berkat didikan Umi dan Abah. Biar kami tak seperti keluarga yang lain, yang penting, kasih Ieyra pada mereka memang tak berbelah bahagi dan tak kan berbelah bahagi.

Tak sampai seminggu pom lagi, bulan Ramadhan akan menjelma. Bulan penuh barakah. Ieyra harap, bulan Ramadhan kali ini, menjadi penanda aras yang terbaik untuk melalui liku-liku kehidupan selepas ini, memandangkan Ieyra dah nak masuk fasa hidup yang baru, bersama orang yang baru dan bakal generasi yang baru.

Air mata menitis lagi bile mengenangkan keluarga yang jauh di sisi, menitis yang kali ke berapa. Ieyra sendiri pom tak tau. What I know, I hope they'll never forget me. Mom, Dad, I'm sorry, I take the decision without telling both of you first. I want to be the best, I will do everything to be in the right way. I hope, both of you will proud with my decision one day, you will smile to me and said, you're so happy to have me as your only one daughter. I want to make sure you're always happy, without thinking my difficulties that I need to go through here.

MR. RIGHT,
One's week to go. I hope you feel what I feel right now. Takkan ada sebarang changes pom dalam kata-kata yang sebelum ni. I'm ready. I'll change myself to be the better one. That's my determination. Thanks for everything, I'm appreciate it. InshaAllah, I'll try my best for being the better one.


Like a flying bird you came into my life. Your love was the strength that let me take the plunge. I didn't think that I would ever be this way but you have changed all things for me.

0 comments:

Post a Comment

 

Chenta Syahiera Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea